Personlig mobiltelefon

Information för kommunens personal om projekt telefonväxelbyte.

Du som har en personlig mobiltelefon

Alla med personlig mobil ska ladda ner Telia Touchpoint Plus app. Alla som berörs kommer att få ett sms innan den 9 november med instruktioner som du ska följa för att ladda ner appen. Alla med personlig mobil i kommunen har tilldelats ett fast nummer. Ni ser det fasta numret i Touchpoint Plus appen under ”jag”.

Du som har en Huawei telefon kommer även att få en speciell instruktion via mejl som är samma som nedanstående pdf-fil.

Viktig information till dig med Huawei telefon (pdf)

Din mobil är kalendersynkad till Outlook. OBS! Det är det fasta numret som är kalendersynkat. Om du under pågående möte vill ändra så att du är tillgänglig för samtal eller att mötet blir inställt/slutar tidigare så ska du göra den ändringen i Touchpoint-appen för att det ska fungera/slå igenom.

Standardinställningen är att det är det fasta numret som visas när ni ringer. Om ni vill ändra det finns information i instruktionsfilmen från Telia som finns under länkar längst ner på denna sida.

Alla kommunens och bolagens telefonnummer finns i upplagda i appen förutom de som är hemliga till exempel larmtelefonerna. Inställningar är gjorda så att exempelvis hemsjukvårdsteamet ser varandras telefonnummer men ingen annan gör det.

Kolla att namn och nummer stämmer till din mobil, om det är fel meddela Medborgarservice (kommunväxeln). Om/när någon slutar eller börjar och mobilnumret ska gå till en annan person så ska ni meddela detta till medborgarservice så att telefonlistan är uppdaterad. Det är Medborgarservice som administrerar telefonlistan i kommunen.

Alla nuvarande personliga svarsmeddelanden kommer att avaktiveras den 9 november. Ni måste därför tala in ett nytt personligt svarsmeddelande. Se Telias instruktionsfilmer på länken ”Länkar Telia Touchpoint Plus” nedan.

Mer information hittar du på sidorna

Projekt växelbyte (startsidan)

Allmän mobiltelefon

Personlig mobiltelefon

Svarsgrupp

Kalendersynk 

Datorn som telefon

Länkar Telia Touchpoint Plus

Senast uppdaterad 2022-10-27

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.