Praktik

Går du i grundskolan, gymnasiet eller högskola/universitet och funderar på praktikplats? Ta kontakt med oss!
Din kunskap, dina idéer och dina frågor bidrar till att vi hela tiden utvecklar vår organisation. Samtidigt får vi möjlighet att visa upp vår verksamhet och de yrken vi har att erbjuda.

Om du är intresserad av att göra praktik hos oss:

  • Tänk på att det är viktigt att vara ute i god tid. Ordentlig planering är en förutsättning för att dina, skolans och arbetsplatsens förväntningar ska uppfyllas
  • I din ansökan är det bra att ange inom vilket område du vill ha praktik, vilken utbildning du läser, under vilken tidsperiod praktiken är planerad, vad syftet med praktiken är och vilka förväntningar du och skolan har. Det är också bra att ange ålder, telefonnummer och mailadress
  • När du är redo att skicka in din ansökan mejlar du den till kommunens HR-avdelning på hr@alvsbyn.se

Att göra praktik hos Älvsbyns kommun ger dig möjlighet att få tillämpa dina kunskaper och öka din förståelse för arbetslivet. Det är också ett bra sätt att få in en fot på arbetsmarknaden eftersom du får möjlighet att presentera dig själv och visa vad du kan.

Senast uppdaterad 2022-10-25

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.