Energirådgivning

EKR Älvsbyn Arvidsjaur Arjeplog loggor

Har du frågor om energi? Då kan du ringa eller mejla dina frågor till din kommunala energi- och klimatrådgivare. På energi- och klimatrådgivningen kan privatpersoner, företag och föreningar få kostnadsfria råd i olika frågor som rör energi, exempelvis frågor om uppvärmning, kylning, elanvändning och egen småskalig elproduktion med solceller. Energirådgivaren säljer ingenting och gör inte reklam för specifika produkter, märken eller återförsäljare utan ger opartiska råd i frågor som rör energi.

Energi- och klimatrådgivare för Älvsbyns, Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner är Erika Groth.

Kontaktuppgifter:
Telefon: 0929-170 63
E-post: erika.groth@alvsbyn.se
Postadress: Älvsbyns kommun, Energi- och klimatrådgivningen, Storgatan 27, 942 85 Älvsbyn
Besöksadress: Älvsbyns kommun, Storgatan 27, Älvsbyn

Energi- och klimatrådgivningen har semesterstängt v. 29-32.

Det finns även möjlighet att få rådgivning i form av ett videosamtal över internet. Videosamtal förbokas via telefon eller mejl.

Med anledning av den nuvarande situationen med covid-19 erbjuds energi- och klimatrådgivning för närvarande endast på distans via telefon, mejl och webblänk.

Du kan även träffa energirådgivaren på föreläsningar, marknader och events av olika slag i de tre kommunerna. Vill du att energirådgivaren ska komma till ditt företag eller din förening och berätta om någon energirelaterad fråga som exempelvis energihushållning, solceller eller hållbara transporter så kontakta Erika Groth för att boka en tid.

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras av Energimyndigheten.

Kommande offentliga evenemang

Den webbsända solcellsföreläsningen från 6 maj går under en begränsad period att se i efterhand via ABF Norr Älvsbyn. Observera att det inte går att ställa frågor till föreläsaren i chatten i efterhand. Använd samma länk som användes vid anslutningen till livesändningen: http://tiny.cc/abf-970354.

Skulle ett eller flera av ovanstående evenemang behöva ställas in kommer det att meddelas på den här webbsidan.

facebooklogga
Energi- och klimatrådgivningen i Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog” finns även på facebook!

 

Senast uppdaterad 2020-07-09

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.