Energirådgivning

EKR Älvsbyn Arvidsjaur Arjeplog loggor

Har du frågor om energi? Då kan du ringa eller mejla dina frågor till din kommunala energi- och klimatrådgivare. På energi- och klimatrådgivningen kan privatpersoner, företag och föreningar få kostnadsfria råd i olika frågor som rör energi, exempelvis frågor om uppvärmning, kylning, elanvändning och egen småskalig elproduktion med solceller. Energirådgivaren säljer ingenting och gör inte reklam för specifika produkter, märken eller återförsäljare utan ger opartiska råd i frågor som rör energi.

Energi- och klimatrådgivare för Älvsbyns, Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner är Erika Groth. Erika Groth har sitt kontor på kommunhuset i Älvsbyn och nås via telefon på 0929-170 63 eller via e-post på erika.groth@alvsbyn.se.

Du kan även träffa energirådgivaren på seminarier, marknader och events av olika slag i de tre kommunerna. Offentliga föredrag och andra evenemang som är öppna för allmänheten annonseras på den här sidan, på energi- och klimatrådgivningens facebooksida samt i tidningar och annonsblad. Vill du att energirådgivaren ska komma till ditt företag eller din förening och berätta om någon energirelaterad fråga som exempelvis energihushållning, solceller eller hållbara transporter så kontakta Erika Groth för att boka en tid.

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras av Energimyndigheten.

Kommande offentliga evenemang

Tips: Föreläsning om energi- och klimat med Mattias Goldmann i samband med kick-off-möte för arbetet med att ta fram Älvsbyns nya energi- och klimatplan torsdag 30 januari 2020 kl. 9-12, Älvsbyns kommunhus. Mötet, inklusive föreläsningen, är öppet för allmänheten. Kommunen bjuder på fika.

facebooklogga
Energi- och klimatrådgivningen i Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog” finns även på facebook!

 

Senast uppdaterad 2020-01-22

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.