Älvsbyns sportcenter

Uppstart av Älvsbyns sportcenter

Uppstarten av Älvsbyns sportcenter är en process som måste ske i några olika steg. Verksamheten kommer att behöva iordningställas, testas och trimmas in så att verksamheten och de olika systemen fungerar på ett säkert sätt.

Uppdatering och information om öppettider med mera kommer ske löpande här på kommunens hemsida samt på motsvarande Facebook sida.

Simhallen

Badhusdelen innehåller förutom en rostfri simbassäng även bubbelpool, ångbastu, en varmvattenbassäng med höj och sänkbar botten samt ett vattenlekland för de minsta.

Sporthallar

Sportdelen består av två fullstora sporthallar som uppfyller matchkraven för flera sporter, Pärlanhallen är nyrenoverad och Aurorahallen är helt nybyggd.

Gym

Det kommer även öppna ett nytt gym som kommer att drivas av Medley.

Övrigt

Älvsbyns sportcenter har även ett konferensrum som kallas Teorisalen som är bokningsbart samt ett café där besökarna kan köpa enklare tilltugg. Cafét är under uppstart och har förnärvarande inte öppet.

Kontakt

Har du ytterligare frågor, kontakta kommunens växel på telefonnummer 0929-170 00.

Senast uppdaterad 2023-04-25

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.