Top of Älvsbyn Naktetjärnen. Foto: Per-Gunnar LundmarkTop of Älvsbyn Naktetjärnen. Foto: Per-Gunnar Lundmark

Personalförmåner

Älvsbyns kommun har många fina förmåner som gäller för alla våra medarbetare. Vi värnar om dig och vill att du ska trivas och utvecklas hos oss.

Distansarbete

För att vara en attraktiv arbetsgivare erbjuder Älvsbyns kommun möjlighet till distansarbete i en del av våra verksamheter, max 2 dagar i veckan.

Semesterväxling

Älvsbyns kommun har tillsammans med fackliga parter slutit avtal som gör det möjligt för medarbetare att byta bort semesterdagstillägg mot extra semesterdagar. Du kan få fem eller sex extra semesterdagar beroende på om du har 25 eller 31/32 semesterdagar enligt kollektivavtal.

Löneväxling

Älvsbyns kommun har tillsammans med fackliga parter slutit avtal som gör det möjligt för medarbetare att löneväxla. Löneväxling innebär i korthet att du byter ut en del av din lön till extra pension. Det är alltså en förmån som innebär att du ges möjlighet att förbättra pensionen. Mer information finns att läsa i e-tjänsten för löneväxling.

Friskvårdsförmåner

Din hälsa är viktig för oss! Som medarbetare i Älvsbyns kommun får du ett friskvårdsbidrag på 2000 kronor per år.

Studiestöd

Du kan få bidrag för studier på fritiden som syftar till utveckling i nuvarande tjänst och som skapar förutsättningar för nya eller mer kvalificerade arbetsuppgifter.

Uppvaktning vid 25 års anställning

Har du arbetat länge hos oss vill vi ge dig lite extra uppskattning. Medarbetare som arbetat i 25 år blir uppvaktade och får en fin gåva som tack för lång och trogen tjänst.

Övriga kollektivavtalade personalförmåner

Här kan du läsa mer om dina kollektivavtalade förmåner som anställd hos oss!

Senast uppdaterad 2024-04-25

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.