Foto: Per-Gunnar LundmarkNaktetjärnen. Foto: Per-Gunnar Lundmark

Personalförmåner

Älvsbyns kommun har många fina förmåner som gäller för alla våra medarbetare. Vi värnar om dig och vill att du ska trivas och utvecklas hos oss.

Semesterväxling
Älvsbyns kommun har tillsammans med fackliga parter slutit avtal som gör det möjligt för medarbetare att byta bort semesterdagstillägg mot extra semesterdagar. Du kan få fem eller sex extra semesterdagar beroende på om du har 25 eller 31/32 semesterdagar enligt kollektivavtal.

Friskvård
Din hälsa är viktig för oss! Som medarbetare i Älvsbyns kommun får du antingen friskvårdstimme, ett friskvårdsbidrag på 1500 kr eller massage.

Studiestöd
Du kan få bidrag för studier på fritiden som syftar till utveckling i nuvarande tjänst och som skapar förutsättningar för nya eller mer kvalificerade arbetsuppgifter.

Kommunstugan i Arjeplog
Alla medarbetare vid Älvsbyns kommun, Älvsbyns fastigheter och Älvsbyns energi har möjligheten att boka en billig mysig stuga vid mycket bra fiskevatten, mitt i Arjeplogsströmmarna på en egen ö.

Uppvaktning vid 25 års anställning
Har du arbetat länge hos oss vill vi ge dig lite extra uppskattning. Medarbetare som arbetat i 25 år blir uppvaktade och får en fin gåva som tack för lång och trogen tjänst.

———

På gång – möjlighet till extra pensionssparande!

Löneväxling
Hösten 2019 pågår ett intensivt arbete för att kunna erbjuda löneväxling från och med 1 januari 2020. Löneväxling innebär i korthet att du byter ut en del av din lön till extra pension. Det är alltså en förmån som innebär att du ges möjlighet att förbättra pensionen.

 

 

Senast uppdaterad 2019-09-10

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.