Charm FoodLab – för framtidens hållbara mat i norra Sverige

Den 1 mars startades Charm FoodLab upp, ett 3-årigt projekt som ska bidra till ökad innovationskraft för framtidens hållbara mat i norra Sverige. I projektet ska ett fysiskt FoodLab i Älvsbyn växa fram, som möjliggör en plats där företag tillsammans kan utveckla framtidens hållbara mat. Förutom ett fysiskt FoodLab består projektet även av kunskapshöjande insatser i form av föreläsningar och workshops.

Projektet drivs av Älvsbyns kommun i samarbete med Charminorr ekonomisk förening och finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF), Region Norrbotten, Polarbröd AB, Sparbanken Nord, Stiftelsen Anna Borgeryds minnesfond och Älvsbyns kommun.

Läs mer på:

https://www.alvsbyn.se/naringsliv/eu-internationellt

Senast uppdaterad 2024-04-29

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.