Blankett som fylls i. Foto: Peter Lundberg.Blankett som fylls i. Foto: Peter Lundberg.

E-tjänster och blanketter

Här finns e-tjänster och blanketter sorterade efter de tjänster som kommunen erbjuder. Om du har skyddad personuppgift (antingen sekretessmarkering, kvarskrivning eller fingerade personuppgifter) bör du…

Här finns e-tjänster och blanketter sorterade efter de tjänster som kommunen erbjuder.

Om du har skyddad personuppgift (antingen sekretessmarkering, kvarskrivning eller fingerade personuppgifter) bör du inte använda dig av Älvsbyns kommuns e-tjänster.

Här under hittar du länkar till olika kategorier, välj exempelvis “Förskola och utbildning” för de e-tjänster och blanketter som hör till det området.

Arbete och karriär

Bygga, bo och miljö

Kommun och politik

Näringsliv

Omsorg och stöd

Uppleva och göra

Utbildning

E-tjänsterna ligger under en gemensam webbdomän för länets kommuner via Norrbottens E-nämnd (enamnd.se). Du kommer till Älvsbyns kommuns sidas e-tjänster genom att klicka på respektive e-tjänst som finns tillgänglig via de olika kategorilänkarna ovan. E-tjänstportalens startsida för Älvsbyns kommun finns på https://alvsbyn.enamnd.se.

“Mina sidor” är dina personliga sidor där du kan följa de ärenden du har hos kommunen som är inskickade via e-tjänst. Mer information om tjänsten finns på Mina sidor.

Blanketter är i PDF-format och kräver att du har ett program som kan läsa dem. Ett exempel på en vanlig PDF-läsare är programmet Adobe Acrobat Reader som du kan ladda hem gratis via länken nedan.

Ladda ner Adobe Acrobat Reader.

Om du vill att vi skickar en pappersblankett, ring kommunens växel på telefon 0929-170 00.

Nyheter

Sommarnatt.Sommarnatt.

Fototävling – Fånga Älvsbyn i bild

Läs mer
Habtejonas arbetar med Fritidsbankens utlåning i Lomtjärnsparken.Habtejonas arbetar med Fritidsbankens utlåning i Lomtjärnsparken.

Sommarlovsaktiviteter i Lomtjärnsparken med Fritidsbanken

Läs mer
EXP Norrland 2024.EXP Norrland 2024.

EXP Norrland AB sköter Selholmens camping i sommar

Läs mer

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.