Sara Norberg, personlig assistentFoto: Privat

Säg Hej till vår medarbetare…

Sara Norberg som arbetar som personlig assistent.

Lite om mig själv:
Sara, född och uppvuxen i Älvsbyn. Gick barn och fritidsprogrammet på gymnasiet men läste sen till undersköterska och började arbeta inom särskilda omsorgen. Där trivs jag som allra bäst!

Vad fick dig att söka jobbet som personlig assistent?
Jag var föräldraledig när tjänsten jag går på nu blev aktuell och kom ut som en internannons. Den sökte jag direkt då jag vet hur bra verksamheten inom LSS är, och de möjligheterna vi som personal har för att ge brukaren en så meningsfull vardag som möjligt.

Vad är det bästa med ditt arbete?
Det bästa med mitt arbete är att jag får arbeta med det som ligger mig varmast om hjärtat. Att hjälpa, stötta och ge omsorg till människor som behöver det, och inte klarar det på egen hand. I mitt arbete som personlig assistent har vi tid att alltid göra det bästa av dagen för brukaren, vi knyter kontakter med anhöriga, skrattar mycket och vi ges möjlighet att kunna vara ute på arbetstid. Ta en glass i solen när den skiner som mest, det är livskvalité både för brukare och personal.

Vad är det bästa med att jobba i Älvsbyns kommun?
Att ha nära till sitt arbete, bra chefer inom personlig assistans och lugnet runt omkring.

Senast uppdaterad 2022-06-23

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.