Gratis VA-rådgivning för allmänheten

Från och med 2019-01-14 kommer kommunerna i Fyrkanten att ha en gemensam VA-rådgivare som ska ge privatpersoner råd kring enskilda avlopp. Rådgivningen är avgiftsfri och teknikneutral.

VA-rådgivningen hjälper dig med frågor om enskilt avlopp och vatten. VA-rådgivningen fungerar som en länk mellan den enskilde och miljömyndigheterna och kan tipsa om hur man kan söka information angående lagar och regler, tekniklösningar och entreprenörer. Vi kan också hjälpa till med att fylla i ansökan.

Du är varmt välkommen att kontakta oss helst via e-post va-radgivning@lulea.se eller via telefon (0920-45 64 77). Nämn ditt namn, e-postadress, telefonnummer, fastighetsbeteckning eller adress och kommun som frågan gäller, så kommer vi att kontakta dig så fort det går.

Arbetet bedrivs i projektform med finansiering av LOVA-bidrag från Länsstyrelsen i Norrbottens län samt medlemskommunerna Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn.

Senast uppdaterad 2019-02-11

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.