Möjligheter till investeringsstöd

Ett antal företag i Älvsbyns kommun har presenterat sina investeringsplaner för att se över möjligheten till investeringsstöd. Nu söker vi fler företag i kommunen som vill få hjälp att se vilka stöd som finns för att växa.

Covid-19 fortsätter att i varierande omfattning och på olika sätt påverka näringslivet och företag. Oberoende av covid-19 finns olika typer av möjliga insatser för näringslivet för att främja utveckling och tillväxt hos företagen.

För att underlätta investeringsplaner för företag som står inför satsningar finns möjlighet att söka stöd för investeringar. Det finns olika aktörer som främjar tillväxt, bland annat Region Norrbotten, som med hjälp av olika typer av regionala utvecklingsmedel hjälper företag och projekt som gynnar tillväxt och regional utveckling.

För mer information kontakta kommunens företagsrådgivare Owe Johansson owe@cando.nu 070-519 89 99 eller näringslivsutvecklare Sofia Lundberg sofia.lundberg@alvsbyn.se 0929-174 80.

Senast uppdaterad 2020-12-21
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.