Klart med ny ekonomichef

Nu är det klart att Carina Juntti blir Älvsbyns kommuns nya ekonomichef. Hon efterträder Gun Nilsson som numera är inköpschef på Piteå kommun. Carina Juntti är 56 år och boende i Kalix. Hon tillträder som ekonomichef den 19 februari 2024.

– Jag är glad att Carina väljer Älvsbyns kommun. Hon har bred erfarenhet av offentlig sektor, men även från näringslivet. Med bredd och spets blir hon ett värdefullt tillskott som bidrar med flera perspektiv, säger kommunchef Anna Lindberg.

Idag arbetar Carina som ekonomi- och stabschef på Arbetsmarknadsförvaltningen i Luleå kommun. Hon har lång erfarenhet av att arbeta i kommunal förvaltning. Under åren 2007 – 2013 arbetade hon som ekonomichef i Haparanda kommun. Carina har även arbetat flera år i det privata näringslivet.

– Carina beskrivs som en engagerad ledare och det är ett ledarskap som vi vill se i Älvsbyns kommun, berättar Anna.

– Jag ser mycket fram emot att få börja i Älvsbyn och att vara en del i det förändringsarbete som pågår. Det är mycket spännande som är på gång och det passar mig då jag gillar att jobba med utveckling, säger Carina Juntti tillträdande ekonomichef.

Senast uppdaterad 2023-12-29

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.