Fototävling – Fånga Älvsbyn i bild

Sommarnatt.Sommarnatt.

Var med och delta i Älvsbyns kommuns fototävling och få chansen att vinna två biljetter till Diggiloo i Storforsen den 25 juli! Genom att dela med dig av dina bästa bilder från kommunen har du möjlighet att vinna biljetter till en härlig kväll späckad med underhållning.

Älvsbyns kommun hoppas att du vill vara med och med kamerans hjälp berätta om människor, händelser, naturen, vardagen och evenemangen som händer här. Bilderna ska vara tagna i kommunen och får gärna vara överraskande, personliga och berörande.

Du kan skicka in bilder till och med den 7 juli 2024. Vi utser tio vinnare som får två biljetter var.

Regler:

  • Du får skicka in max fem bilder och bara sådana du tagit själv.
  • Älvsbyns kommun tar gärna emot fotografier med människor. Men tänk på att inte fota ansikten så att det går att se vem personen är.
  • Bilden/bilderna ska vara tagna i Älvsbyns kommun.
  • Ange var varje bild är tagen och vad den visar, exempelvis ”vandring i Storforsen”.

Vill du delta?

  • Skicka in ditt bidrag till e-postadressen: kommunen@alvsbyn.se
  • Märk med ”Fototävling Älvsbyns kommun”.
  • Kom ihåg att lämna namn och telefonnummer så vi kan kontakta dig om du vinner.

Rätt att använda bilderna

Älvsbyns kommun har rätt att utan ersättning använda inlämnade bilder på webb, sociala medier samt informations- och marknadsföringsmaterial. I de fall vi använder bilden publicerar vi fotografens namn. Bilderna som skickas in kan i framtiden kombineras med andra bilder, text, grafik, videoklipp eller ljud, samt beskäras och efterbehandlas.

Vinnare och publicering

Vinnarna kommer att utses under vecka 28 och kommer att bli kontaktade via telefon eller mail. Vinnarnas namn och ett urval av inskickade bilder kommer att publiceras på kommunens hemsida och sociala medier.  Vinsterna hämtas upp personligen [SL1] av vinnaren på kommunhuset, Storgatan 25.

Läs mer om Diggiloo, Visit Älvsbyn » Diggiloo 2024 (visitalvsbyn.se)

Se hur kommunen hanterar personuppgifter, läs mer nedan.
Behandling av personuppgifter | Älvsbyns kommun (alvsbyn.se)