Välkommen till samtalen som formar framtiden

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Älvsbyns kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Norrbottens regionala utvecklingsstrategi (RUS) ska peka ut riktningen för länets utveckling och lyfta viktiga områden att kraftsamla kring. Den tas fram av Region Norrbotten tillsammans med många andra, på uppdrag av regeringen och för norrbottningarnas skull. Även om Region Norrbotten ansvarar för att den tas fram, så tillhör strategin alla som lever, bor eller arbetar i länet. Den ska både skapas och genomföras av olika aktörer som varje dag påverkar och utvecklar länet.

Målgrupp
Alla som på olika sätt bidrar till att utveckla vårt län och ska vara med och förverkliga strategin. Det kan vara politiker och tjänstepersoner på kommunen, föreningar och samfund, anställda på myndigheter, utbildningsanordnare eller företag.

Datum och plats
29 maj kl. 09.30 – 15.00 Hotell Villa Sparta

Anmälan
Anmäl dig här senast 13 maj 2024

Antalet deltagare är begränsat. Vid stort intresse förbehåller vi oss rätten att fördela platserna för att få en så bred representation som möjligt.

Information
Vill du veta mer? Läs här
Har du frågor om workshoparna? Kontakta Tove Cullhed, tove.cullhed@norrbotten.se
Har du frågor om din anmälan? Hör av dig till utvecklanorrbotten@norrbotten.se

Välkommen!

Senast uppdaterad 2024-02-14

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.