Exteriör Älvsbyn sportcenter

Uppstart av Älvsbyns sportcenter

Nu närmar det sig då vi ska öppna Älvsbyns sportcenter! Det är en process som måste ske i olika steg. Verksamheten behöver iordningställas, testas och trimmas in så att verksamheten och de olika systemen fungerar på ett säkert sätt. Här nedan följer lite olika hålltider i vår uppstartsprocess.

Söndag den 2 april
Välkomnar vi allmänheten att besöka Älvsbyns sportcenter! Detta sker i samband med en invigning som påbörjas kl. 13:00 med tal och bandklippning. Därefter är det möjligt för allmänheten att gå runt och titta på de olika delarna av det nya bygget. Personal kommer finnas på plats för att svara på frågor. Vi bjuder på fika.

Tisdag den 11 april
Kommer verksamheten i Älvsbyns sportcenter att startas upp. Föreningarna kommer ha möjlighet att boka in verksamheter i Aurorasporthallen och Teorisalen. Badet kommer öppna för allmänheten och erbjuder kostnadsfritt bad fram till och med söndagen den 22 april. Vissa begränsningar av öppettider och tillgång till olika delar inom verksamheten kan komma att finnas under denna period.

Lördag den 22 april
Kommer Älvsbyns sportcenter fyllas av föreningar och aktiviteter under Sportens dag. Alla besökare är varmt välkomna att se när föreningslivet i Älvsbyn visar upp sina verksamheter i de nya lokalerna. Ett särskilt program för denna dag kommer.

Uppdatering och information om öppettider med mera kommer ske löpande här på kommunens hemsida samt på motsvarande Facebook sida.

Senast uppdaterad 2023-04-20

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.