Uppskattad webbsänd solcellsföreläsning

När coronaviruset satte stopp för en planerad föreläsningsserie om solceller tvingades både den kommunala energi- och klimatrådgivaren Erika Groth och medarrangören ABF tänka om och hitta nya vägar att nå ut med budskapet. Resultatet blev en uppskattad livesänd webbföreläsning.

 

Den 6 maj höll den kommunala energi- och klimatrådgivaren Erika Groth en solcellsföreläsning som sändes live via webben. Föreläsningen arrangerades av ABF Norr Älvsbyn i samarbete med energi- och klimatrådgivaren. Den webbsända föreläsningen ersatte vad som ursprungligen var tänkt att vara en vanlig föreläsning inför publik i ABF:s lokal i Älvsbyn som inte kunde genomföras på grund av den nuvarande situationen med coronaviruset. Varken Erika Groth eller ABF Norr Älvsbyn hade tidigare arrangerat webbföreläsningar men båda parter tyckte att det var värt ett försök. Åhörarna vid denna premiärsändning var nöjda och flera har även efter föreläsningen hört av sig för att tala om att de gillade och uppskattade föreläsningen.

Om du missade föreläsningen den 6 maj kan du under en begränsad period se den i efterhand. Observera att det inte går att ställa frågor till föreläsaren i chatten i efterhand. Använd samma länk som användes vid anslutningen till livesändningen: http://tiny.cc/abf-970354. Den som inte har eller inte vill använda Teams-appen väljer i en webbläsare på datorn alternativen ”titta på webben istället” och därefter ”anslut anonymt”.

Senast uppdaterad 2020-05-15
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.