Upphandling Kanis camping och restaurang

Kanisbacken är ett omtyckt besöksmål för familjer och är en härlig familjebacke för både unga och gamla samt bidrar till rörelse och aktiviteter under vintern. Kanis har en husvagnscamping med drygt 100 platser och en restaurang. Både campingen och restaurangen drivs av en entreprenör.

– Det är bra att vi nu fått ett beslut så att processen kan starta att hitta en ny entreprenör. Vi har varit väldigt nöjda med nuvarande företagare som drivit Kanis camping och restaurang, men vi måste följa lagstiftningen och göra en upphandling, säger Monica Sjölund chef för kultur och fritid.

Nuvarande avtal löper ut våren 2024 och kommunstyrelsen beslutade 6 februari att en ny upphandling av entreprenör ska göras enligt lag (lagen om upphandlingskoncession). Det innebär att flera näringsidkare har möjlighet att svara på förfrågan. Detta för att inte snedvrida konkurrensen.

Kommunstyrelsen vill se ett långsiktigt avtal och att det ska också vara fokus på en familjevänlig anläggning.

Senast uppdaterad 2024-02-06

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.