Unga företagare prisades vid årlig pitchtävling

Den 2 februari anordnade Älvsbyns kommuns verksamhetsområde samhällsbyggnad den årliga pitchtävlingen för UF-företagen.  UF-företagare fick presentera sina affärsidéer inför en jury från näringslivet. Under tävlingen fick UF-företagarna möjlighet att på fyra minuter övertyga juryn om att just deras pitch var bäst.

I år fanns det tre UF-företag på plats, Energized UF, Horn UF och Remidjen UF. Alla företag presenterade sina idéer på ett bra och professionellt sätt. Energized UF har utformat energirika bars där de ville förändra synen på kolhydrater och ha en större variation på smaksättningen. Horn UF tillverkar halsband i olika typer av horn som de formade i olika nordiska tecken och Remidjen UF tillverkar ringar av bestick.

Alla företag var riktigt duktiga och det var svårt för juryn att välja en vinnare, men det var Energized UF som vann pitchtävlingen med följande motivering:

Med en tydlig och inspirerande presentation.
Tydligt beskrivet behov och målgrupp.
Erbjuder en produkt i tiden med tydliga säljkanaler.

Stort grattis Energized UF!

 

UF-företag pitchtävling

Från vänster: Ezri Kiros Werede, Herman Renlund, Olle Janeheim, Emil Berglund, Ebba Lindholm, Emma Hasselström och Ieva Psijemskaja.

 

Juryn för pitchtävlingen

Juryn bestod av Åsa Edin som har och driver Tinor, Owe Johansson, företagsrådgivare Älvsbyns kommun, Josefin Öhman från Sparbanken Nord och Hilda Granström som driver salong Nyans.