Marianne Holmberg och Emelie Strand öppnade på måndagen Turistinformationen i Storforsens naturreservat där även Sofia Wendt arbetar som turistinformatör.

Turistinformationen i Storforsens naturreservat har öppet alla dagar fram till 19 augusti

Turistinformationen i Storforsens naturreservat har öppnat för säsongen. På plats, för att ta emot alla besökare och svara på deras frågor, finns Emelie Strand, Marianne Holmberg och Sofia Wendt.

På måndagen den 11 juni slog Turistinformationen upp sina dörrar. Den kommer att vara öppen dagligen mellan klockan 10:00 och 18:00 fram till den 19 augusti.

Emelie Strand, Marianne Holmberg och Sofia Wendt är sommarens turistvärdar. Både Marianne och Sofia har tidigare arbetat som turistinformatörer i Storforsens naturreservat. Emelie är ny på platsen men inte i branschen. Hon har gedigen erfarenhet från besöksnäringen.

Varje år besöks Storforsen av cirka 150 000 personer. Sommaren är den årstid som lockar flest till området.

Många av dem gör ett besök på Turistinformationen som tillhandahåller information om sevärdheter och upplevelser i Älvsbyns kommun och grannkommunerna.

Vilka är de vanligaste frågorna?
- Många efterfrågar kartor över reservatet och vandringsleder. Andra vanliga frågor handlar om fiske, var det är tillåtet att fiska och var fiskekort kan köpas, berättar Marianne.

Senast uppdaterad 2018-06-12

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.