Frida Karlsson. Foto: Filippa Ekroth.Foto: Filippa Ekroth.

Säg Hej till vår medarbetare…

Frida Karlsson som arbetar i Medborgarservice.

Hej Frida! Hur har du haft det på din semester?
Hej! Jag har haft det jättebra. Det enda jag kan klaga på är mitt jordgubbsland, men än finns det kanske hopp om liv där.

Har du några smultronställen i Älvsbyn som du kan tipsa om?
Jag skulle säga naturen i stort, att gå upp på nån av alla bergstoppar. Bagerimuseet och Skatauddens jordgubbssjälvplock är också två pärlor! Just nu är ett smultronställe såklart också den bästa hjortronmyren som ligger i närheten av ############.

Okej, men nu är du tillbaka i arbete efter en välbehövlig semester, berätta lite om vad du gör i ditt arbete i växeln/medborgarservice?
Jag tar först och främst emot alla som kontaktar oss eller besöker oss för att lotsa vidare. Medborgarna är vår första och största prio och vi jobbar också med att utveckla Medborgarservice för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Vi har en del administrativa uppgifter, t ex posthantering, fakturering och passersystem och hjälper till där det behövs helt enkelt. Nu under semesterlunken passar jag på att omorganisera och rensa, så härligt!

Vad är det bästa med jobbet?
Det är medborgarna! Ni är fantastiska och bjuder oss verkligen på ett omväxlande jobb.

Senast uppdaterad 2022-07-22

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.