Presentation och workshop om Älvsbyns kommuns försörjningsbalans

Bild på en höbal på en grön äng.

Foto: Marcel Köppe

Är du intresserad av livsmedelsproduktion inom vår kommun? Livsmedelsproducenter, aktörer och företag inom livsmedelskedjan, politiker och tjänstepersoner med flera – välkomna att delta vid presentationen och workshop om Älvsbyns kommuns försörjningsbalans.

Hur stor del av maten som konsumeras i vår kommun produceras lokalt, och vad kan kommunen göra för att öka förutsättningarna för en lokal livsmedelsproduktion?

Välkommen att delta den 31 mars där vi fokuserar på Älvsbyns kommuns försörjningsbalans tillsammans med Carolin Vallgren och Marie Lundberg från Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten.

När: 31 mars, kl. 13.00 – 16.00
Var: Kommunhuset, Forsen, Älvsbyn
Presentatörer: Carolin Vallgren och Marie Lundberg, Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Anmälan görs senast den 27 mars till:

Filippa Ekroth
filippa.ekroth@alvsbyn.se

Vi ser fram emot att ses och tillsammans diskutera hur vi kan stärka livsmedelsproduktionen i vår kommun!

Vi bjuder på fika!

Om Försörjningsbalans Kommun

Försörjningsbalans Kommun är en unik metod utvecklad av Hushållningssällskapet som ger oss insikt i hur livsmedelsproduktion och konsumtion förhåller sig till varandra lokalt. Metoden hjälper oss att identifiera vilka insatser som kan göras för att främja en hållbar och robust livsmedelsproduktion i kommunen.

Läs mer om försörjningsbalans kommun här: Försörjningsbalans Kommun – Hushållningssällskapet

Vid frågor eller funderingar kontakta;

Filippa Ekroth
filippa.ekroth@alvsbyn.se

Bild på Hushållningssällskapets logga.    Älvsbyns kommuns logotyp.