Mariann Rosengren, Eleonor Lundkvist Linder

Nya enhetschefer

Nu är det klart att Eleonor Lundkvist Linder blir enhetschef för individ och familjeomsorgen och att Mariann Rosengren blir enhetschef för biståndsenheten.

Vid rekrytering av enhetschefer för dessa avdelningar har fokuset legat på att rekrytera personer som kan fortsätta processen att leda enheterna genom en tid av förändring. De fackliga förhandlingarna är klara och Älvsbyns kommun vill hälsa Eleonor Lundkvist Linder och Mariann Rosengren välkommen till deras nya tjänster som enhetschefer. Eleonor och Mariann tillträder sina nya arbeten omgående.

– Jag fram emot att följa Eleonor och Mariann och att vi tillsammans fortsätter att arbeta vidare för förändring och förbättring, säger socialchefen Robert Cortinovis.

Både Eleonor och Mariann har rekryterats internt. Eleonor har sedan december arbetat som tillförordnad enhetschef för IFO och dessförinnan har hon arbetat inom kommunchefens stab på kansliet, med bland annat handläggning och som sekreterare vid sociala utskottet. Eleonor är utbildad socionom och har arbetat med myndighetsutövning i flera år och då inom barn och familj. Mariann har under många år arbetat som handläggare inom socialtjänsten men har också arbetat som enhetschef och teamledare i Älvsbyns kommun.

– Det känns väldigt roligt att fortsätta arbetet jag påbörjat. Det är ett härligt gäng som arbetar inom individ och familjeomsorgen och jag ser med glädje fram emot att arbeta vidare med att utveckla och skapa en trygg organisation där vi är lösningsorienterade och har ordning och reda, berättar Eleonor.

– Jag ser med spänning fram emot att påbörja detta uppdrag. Det är en ny roll i en organisation som jag har arbetat i under många år. Därför känns det speciellt roligt att se och kunna utveckla den tillsammans med mina kollegor, säger Mariann.

Senast uppdaterad 2024-02-21

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.