Bygget av det nya gymmet. Foto Robin Nilsson.Bygget av det nya gymmet. Foto Robin Nilsson.

Ny upphandling om gymmet

Kraft & Hälsa som vann upphandlingen om driften av det nya gymmet i den nya sim- och sporthallsanläggningen i Älvsbyn har tackat nej till att driva gymmet.

– Att en lokal entreprenör vann upphandlingen var roligt, men nu vi får respektera hennes nya beslut och gå vidare, säger Anna Lindberg, kommunchef i Älvsbyns kommun.

Den 13 juni tilldelade en enig kommunstyrelse Kraft & Hälsa ansvaret för driften av det nya gymmet. Nu har Liza Hortlund, ägaren av Kraft & Hälsa tackat nej till att driva gymmet i kommunens nya lokaler. Älvsbyns kommun kommer nu att se över förutsättningarna med att driva gymmet och påbörjar en ny upphandling så snart som möjligt.

– Det är tråkigt att Kraft & Hälsa valt att kliva av som entreprenör, men jag har förståelse för hennes beslut. Vi gör nu ett omtag och blickar framåt för att skapa ett bra innehåll i vår nya fina anläggning, säger Tomas Egmark, kommunstyrelsens ordförande.

Kraft & Hälsa blir kvar i sina nuvarande lokaler i Älvsbyn.

Senast uppdaterad 2022-06-22
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.