Nominera årets medarbetare, chef och arbetslag

Nu har du som arbetar i Älvsbyns kommun möjlighet att nominera en person eller ett arbetslag som du tycker ska utses till årets medarbetare, årets chef eller årets arbetslag.

Älvsbyns kommun tycker att det är viktigt att lyfta våra medarbetare och lära oss av varandra. En del i det arbetet är att lyfta goda exempel och uppmärksamma speciellt goda insatser som görs i vår organisation.

Kategorin årets medarbetare
I kategorin årets medarbetare kan man nominera en kollega som inspirerar och bidrar med en god energi på sin arbetsplats samt kommer med verksamhetsutvecklande förslag.

Kategorin årets chef
I kategorin årets ledare kan man nominera en ledare som med sitt engagemang motiverar sina medarbetare att arbeta mot samma mål.

Kategorin årets arbetslag
I kategorin årets arbetslag kan man nominera en arbetsgrupp som genom gott samarbete och gemensam drivkraft bidrar till goda resultat och är delaktig i verksamhetens utveckling.

Nomineringen pågår mellan 1 april och 31 maj via kommunens interna e-tjänst.
Personalutskottet väljer ut en vinnare i varje kategori som kommer att bjudas in till prisutdelning i Kommunfullmäktige under oktober. Alla som är nominerade kommer att läggas upp på hemsidan.

https://insidanalvsbyn.enamnd.se/

Senast uppdaterad 2023-05-17

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.