Maria Thysell tf chef över fritid & kultur

Med start 26 april, fram till och med sista december, kommer Maria Thysell att fungera som tillförordnad (tf) fritid- och kulturchef i kommunen.

– Jag är jättenöjd över att det är Maria som tar över som tillförordnad chef för kultur och fritid. Maria har jobbat över 30 år inom verksamheten. Hon är erfaren och kan verksamheten väldigt bra. En smidig och bra lösning, så jag är supernöjd och glad över detta. Rätt kvinna för jobbet, säger Anna-Karin Andersson, tf kommunchef i Älvsbyns kommun.

Maria har sedan länge varit verksam inom Älvsbyns kultur- och fritidsliv. Bland annat inom fotbollen, teatern och parasporten. För henne var det en självklarhet att tacka ja till tjänsten.

– Det känns väldigt spännande och utmanande att få chansen att prova på det här uppdraget. Det känns tryggt att ta mig an uppdraget när vi har så fantastiskt kompetenta medarbetare inom fritid och kultur. Sen har det varit tacksamt att ha Anna-Karin och Kjell som framfört att de tror på mig, det känns jätteskönt, säger Maria Thysell, tf fritid- och kulturchef i Älvsbyns kommun.

Text: Robin Nilsson