HR-chef Jenny Sundén

Klart med ny HR-chef

Nu är det klart att Jenny Sundén blir Älvsbyns kommuns nya HR-chef. Hon efterträder Anna-Karin Andersson som gick vidare till Försvarsmakten under 2023. Jenny Sundén är 46 år och boende i Ersnäs, Luleå kommun. Hon tillträder som HR-chef 1 maj 2024.

– Jag är glad att vi lyckats rekrytera Jenny. Hon är en erfaren och trygg ledare med en gedigen erfarenhet från HR-området, säger kommunchef Anna Lindberg.

Jenny har erfarenhet av personalfrågor i ett brett perspektiv, kompetensförsörjning, avveckling och utveckling inom både privat och offentlig sektor. Jennys ledarstil beskrivs som coachande och med ett tillitsfullt förhållningssätt. Jag ser att det passar väl in i Älvsbyns kommun, berättar Anna.

Idag arbetar Jenny som Manager HR Business Partner på Nothvolt Ett AB i Skellefteå och innan dess som stabschef på Skellefteå buss AB. Under en period arbetade Jenny som HR-samordnare på Polarbröd så Älvsbyn är välkänt för Jenny.

– Jag ser fram emot att få börja i Älvsbyn. Det är mycket spännande som är på gång och det passar mig då jag gillar att arbeta med att skapa förutsättningar, resultat och upplevelser för medarbetare, säger Jenny Sundén tillträdande HR-chef.

Senast uppdaterad 2024-02-08

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.