Bild som föreställer Desirée Labba Berg.

Klart med ny enhetschef till särskilt boende för äldre, Nyberga

Nu är det klart att Desirée Labba Berg blir enhetschef för särskilt boende för äldre, Nyberga. Hon efterträder Mattias Holmén som tidigare rekryterats som chef för lönecenter inom kommunen.

Desirée har en högskoleutbildning inom psykologi med inriktning på personal och arbetsvetenskap. Desirée har många års erfarenhet att arbeta som enhetschef inom särskilt boende för äldre, då hon tidigare haft den tjänsten men för Ugglans verksamhet.

– Det känns roligt att hälsa Desirée välkommen tillbaka som enhetschef. Jag ser fram emot att följa hennes resa och att vi tillsammans kan arbeta för en bra vård och omsorg inom särskilt boende, säger socialchef Robert Cortinovis.

Desirée har en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla personal inom äldreomsorgen och hon har ett stort engagemang för att skapa en trygg och trivsam miljö. Desirée tillträder sin nya tjänst den 1 juli.

– Det känns jätteroligt att komma tillbaka till arbetet som enhetschef. Det har varit nyttigt att prova arbeta med något annat, men nu känns det som om jag kommit hem igen, säger Desirée.

Senast uppdaterad 2024-03-28

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.