Bild som visar Madelene Södersten

Klart med ny enhetschef för omsorgen om funktionshindrade

Nu är det klart att Madelene Södersten blir enhetschef för omsorgen om funktionshindrade.

Hon efterträder Tomas Widgren som gått vidare inom Älvsbyns kommun och arbetar med kommungemensamma projektet angående bilsamordning/bilpool. Madelene är 43 år och boende i Piteå, men kommer ursprungligen från Älvsbyn. Hon tillträder som enhetschef under maj.

– Jag är glad att vi lyckats rekrytera Madelene. Hon har lång chefserfarenhet inom området och det kommer bli ett bra tillskott till vår verksamhet, säger socialchef Robert Cortinovis.

Idag arbetar Madelene som enhetschef på ett demensboende i Luleå kommun. Hon har tidigare jobbat som enhetschef inom äldreomsorgen i Piteå kommun, samt arbetat inom funktionshinderomsorgen. Madelene har studerat sociologiprogrammet med inriktning personal och arbetsvetenskap.

– Jag har länge tittat på tjänster i Älvsbyns kommun. Vi har framtidsplaner att bli bofasta i Altervattnet och med jobb på orten så känns målet nära. Det känns spännande och roligt att få jobba i en mindre kommun som Älvsbyn. Det jag ser mest fram emot i mitt nya uppdrag är att få arbeta i ett för mig nytt verksamhetsområde. Jag ser fram emot att få lära känna brukare och medarbetarna ute i verksamheterna, säger Madelene.

Senast uppdaterad 2024-04-12

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.