Bild på sommarcaféet i Lomtjärnsparken.Sommarcaféet/kiosken i Lomtjärnsparken. Foto: Robin Nilsson

Johanna sköter kiosken/caféet i Lomtjärnsparken under sommaren

Efter att ha gått igenom dem inkomna anbuden om driften av sommarcaféet/kiosken i Lomtjärnsparken under årets sommarsäsong är det klart att Johanna Mattsson, LL maskin, tilldelats arrendet.

– Det är jätteroligt att vi har en entreprenör som vill driva kioskverksamheten i Lomtjärnsparken under sommaren. Det bidrar till en mer levande och ännu attraktivare mötesplats om det finns möjlighet att köpa fika och glass där, säger Anna Lindberg, kommunchef i Älvsbyn.

Johanna är nyinflyttad Älvsbybo med rötterna i Vuollerim, där hon bedrivit restaurang- och cateringverksamhet. Från den 16 juni till den 13 augusti, samt under sensommarfesten den 26 augusti, kommer hon nu bedriva kioskverksamheten i parken, som hon även ser som ett ypperligt tillfälle att träffa nya människor.

– Det känns jättespännande att testa på det här nu när man har flyttat hit och att få komma ut och träffa nya människor, berättar Johanna Mattsson.

Kioskens ordinarie öppettider är 10.00 – 15.00 på dagarna, men beroende på eventuella arrangemang under sommaren kan detta utökas.

– Är det andra arrangemang på kvällar så kommer jag att försöka ha öppet om det är möjligt.

Senast uppdaterad 2023-06-21
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.