Jens Hardegård, en av hotellets delägare, ser fram emot att inviga den nya padelhallen till vår. Foto: Sterling NilssonJens Hardegård, en av hotellets delägare, ser fram emot att inviga den nya padelhallen till vår. Foto: Sterling Nilsson

Hotell Storforsen blickar framåt – mångmiljonsatsar i padelhall

Hotell Storforsen investerar miljoner i verksamheten. Det nya tillskottet handlar om en 625 kvadratmeter stor padelhall. Investeringen handlar om cirka åtta miljoner kronor och förväntas att vara färdig för invigning i början av mars.

Idén till det hela startade i början av sommaren, och ett par månader senare togs beslutet.

– Så det har gått fort. I de här trista coronatiderna försöker vi blicka framåt och se hur man skulle kunna utveckla verksamheten. Vi har märkt att det här är en växande sport, något som passar perfekt in vår verksamhet. Så det känns kul att kunna erbjuda det här, både till ortsbor och våra gäster. En sport som passar alla, säger Jens Hardegård, en av hotellets delägare.

Förutom den nämnda bollsporten kommer hallen även att kunna användas för andra event, exempelvis cirkelträning, yoga, volleyboll och andra aktiviteter.

Utöver padelhallen skjuter företaget även in ett par miljoner till i verksamheten för att renovera självaste hotellet.

Artikeln är även publicerad i Älvsbybladet #4, 2020

Text: Robin Nilsson

Senast uppdaterad 2021-12-10
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.