Bild på människor som går in i sporthallen. Foto: Peter Lundberg

Fin start för badhuset under påsklovet

Det har varit en ypperligt fin start för Älvsbyns sportcenter sedan badhuset öppnade dörrarna för allmänheten den 11 mars. Ett jämt flöde av glada badgäster.

– Det har varit succé, vilket är jätteroligt. Alla har varit positiva och glada och tycker att vi har en underbar anläggning. Nu ska vi bara försöka att förvalta den väl, säger Lars Nyberg, arbetsledare för badhus, park och fritid.

Besökarflödet har varit bra sedan starten. I onsdags landade den totala siffran på 230 badgäster. För att testa det nya systemet valde man att köra ett mindre antal badare, för att sedan testa en högre siffra.

Bild på Lars Nyberg utanför sporthallen. Foto: Peter Lundberg

– Vi försöker hitta en maxnivå med reningen och sådant där. Vi har kört på max 100 personer åt gången för att se så att det funkar, i torsdags testade vi att släppa in 120 för att se så att det också fungerar. Vi kör fortfarande på ekodrift, det låga flödet, på reningen och det funkar än så länge bra.

Bild på människor som badar. Foto: Peter Lundberg

Likt denna vecka kommer badhuset ha fortsatt gratis inträde för badgästerna även nästa vecka 17-21 april, som är vecka 16.

Observera att barn under 12 år behöver ha målsman med sig och påminn era barn att duscha ordentligt, även håret, innan de går till bassängerna.

Ingen försäljning är i gång ännu och kom även ihåg att ta med eget hänglås om ni vill låsa in era kläder/värdesaker medan ni badar.

Öppettider hittar ni på:

Öppettider simhallar

Senast uppdaterad 2023-04-14
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.