Full rulle i Lomtjärnsparken. Foto: Krister Palm.Full rulle i Lomtjärnsparken. Foto: Krister Palm.

En lyckad Sensommarfest för invånarna

Det var ett lyckat evenemang som gick av stapeln den 27 augusti när Sensommarfesten arrangerades för medborgarna. En fullspäckad dag, fylld av aktiviteter som lockade både stora och små till arrangemanget. Det bjöds på allt från diverse föreningsaktiviteter och uppträdanden till bilutställning.

Kommunstyrelsen valde att klubba igenom det nämnda arrangemanget som ett tack till kommunmedborgare och Älvsbyns föreningsliv som har härdat ut under pandemiåren.

– Så roligt att våra politiker ville satsa på Sensommarfesten. Detta har de gjort som ett tack till kommunens medborgare, personal och som ett tack till kommunens föreningsliv som har haft, och fortfarande har, tuffa tider på grund av pandemin. Det har varit extra roligt att få uppmärksamma våra ideella föreningar. De är så goda ambassadörer för vår kommun och roligt att vi också kunde uppmärksammade de som under de senaste fem åren tagit medaljer i Älvsby-klubbdräkter i både SM, EM, VM och Special Olympics, säger Maria Thysell, tf. fritids- och kulturchef i Älvsbyn.

Anna Lindberg, kommunchef på Älvsbyns kommun, håller med och poängterar hur viktigt ett aktivt föreningsliv är för kommunen i helhet.

– Man märker att ett samhälle utan evenemang blir både fattigt och tråkigt. Det är viktigt med de här mötesplatserna där folk kan träffas och ha roligt tillsammans. Det här tycker jag blev ett lyckat arrangemang, vi hade en jämn ström under hela dagen, berättar hon.

Senast uppdaterad 2022-09-01
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.