Älvsbyns kommun på Virtual Career Days den 25 oktober

Vi kommer att vara med på Virtual Career Days – Sveriges första virtuella karriärplats för rekrytering, kompetensutveckling och employer branding. Digital mötesplats för arbetsgivare och studenter, nyexade och jobbsökande. Den 25 oktober slår vi upp de digitala portarna för en LIVE-dag där vi kommer bemanna vår digitala monter för att kunna berätta mer om vad vi har att erbjuda som arbetsgivare. Plattformen håller sedan öppet för att man ska kunna ta del av vår information och söka jobb hos oss året om. Kom gärna och besök oss på Virtual Career Days! 

HÖJDPUNKTER

  • TRÄFFA FLER ÄN 30 ARBETSGIVARE inom både offentlig och privat sektor, i över 8 olika yrkesområden: Data/IT, Ekonomi, Juridik, Offentlig sektor, Marknadsföring/kommunikation, Hotell/Turism/Restaurang, Bygg och teknik – och Ingenjör!
  • FÖRELÄSNINGAR LIVE med kända och duktiga talare från Framgångsakademin. Den 25 oktober föreläser Isabella Löwengrip, Måren Nylén och Elaine Eksvärd. Här hittar du dessutom livepodd med Ekonomi På Riktigt och föreläsningar från de olika utställarna.
  • VAR ÄR DU I KARRIÄREN? Oavsett om du söker heltidsjobb eller extrajobb på vägen mot din examen så har våra arbetsgivare något för alla. Här kan du söka bland annat heltidstjänster, extrajobb/sommarjobb, praktik, traineetjänster och platser för ditt examensarbete!
  • TA DEL AV ERBJUDANDEN. Få digitala goodiebags och var med i tävlingar för fina priser!

Registrera dig här: https://share.lansera.io/f-teaser/vcd/LänkUtställare?utm_code=37576