Norrskensudden – Logi

Vi erbjuder charmiga semesterstugor som för minnena tillbaka i tiden. Allt i en naturskön omgivning, med närhet till sjön det majestätiska Falkberget som reser sig i bakgrunden. Boende på Norrskensudden sker till självhushåll. Båt och kanot finns att hyra på plats.

Gästhuset
Gästhuset har sex sängplatser fördelat på tre rum. På bottenvåningen finns ett stort härligt lantkök, rustat med elspis, kyl/frys och diskmaskin. På samma plan finns sovrum med dubbelsäng och toalett med dusch. Övervåningen rymmer hall, sovrum och allrum. Totalt 4 bäddar.

Bagarstugan
Bagarstugan har ett stort, nyrenoverat kök, med spis, kyl/frys, micro och en härlig öppenspis att värma sig framför. På bottenvåningen finner ni, förutom köket, en nyrenoverad toalett med dusch och två sovalkover med totalt fyra bäddar. På övervåningen finns ett stort sovloft, med dubbelbädd, bord och stolar. Sovloftet kan nyttjas maj-september.

Norrskensudden – hos oss sover ni gott!

Senast uppdaterad 2016

Senast uppdaterad 2017-08-29

Kontakta

Mobiltelefon: 070-172 71 99
E-post: sara@norrskensudden.se
Hemsida: http://www.norrskensudden.se
Adress: Skatan 4
Position: Latitud: 65.71670, Longitud: 20.67416

I närheten av Norrskensudden – Logi

Inom avstånd:

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.