Arbete

Arbetsmarknadsenheten

Arbetsmarknadsenheten har uppdraget att bistå människor som står utanför arbetsmarknaden. Vi stöttar genom vägledning och coaching mot arbete. Vi kan också hjälpa till med att söka praktikplats i kommunens verksamhet eller vid andra företag. Målet är anställning och egen försörjning. Arbetet sker i regel i samverkan med andra myndigheter såsom Arbetsförmedlingen.

Kontaktperson
Ann-Louise Norén, 0929-170 46
E-post: ann-louise.noren@alvsbyn.se

 

Kompetens för alla

Kompetens för alla ska underlätta för personer med funktionsnedsättning och nyanlända invandrare att komma in på arbetsmarknaden. Vi stödjer såväl projektdeltagarna som arbetsgivare och samverkar med ett flertal aktörer för att nå resultat. Projektet är delfinansierat av Europeiska socialfonden och drivs i samverkan mellan Piteå kommun, Arvidsjaurs kommun, Älvsbyns kommun och Arbetsförmedlingen.

Kontaktpersoner
Anne Labba, 070-667 24 85
E-post: anne.labba@alvsbyn.se
Anneli Johansson, 070-667 24 41
E-post: anneli.johansson3@alvsbyn.se

Läs mer på projektets hemsida:
https://www.pitea.se/kompetensforalla

Senast uppdaterad 2017-11-13 Innehållet på denna sida uppdaterades senast för mer än ett år sedan och kan innehålla felaktigheter. Du kan föreslå ändringar genom att klicka på knappen nedanför.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.