Näringslivsgala på gång…..

Den gångna veckan har främst präglats av årets näringslivsgala som genomförs lördag den 20 oktober. Nytt för i år är att vi genomför galan i hotell Storforsen. Vi genomför också prisutdelningen och middagen i olika lokaler för att dela på det formella och festligheterna. Dessutom startar vi redan kl. 14.00 med en föreläsning om värdskap. Mera information finns på hemsidan, www.naringslivsgala.se

Det här blir 3:e året som galan genomförs. Det är ett självfinansierat arrangemang genom biljettförsäljning och externa sponsorer. Biljetterna släpps i maj och i år var det slutsålt i september, totalt 310 platser. Roligt att det är sånt tryck efter biljetterna och samtidigt är det en lämplig tidsplan för både deltagare och arrangör.

Näringslivsgalan arrangeras tillsammans av Företagarna, Köpmanna, LRF och Älvsbyns kommun. Ansvaret är organiserat med en arbetsgrupp och en styrgrupp. Arbetsgruppen ansvarar för planering och genomförande av arrangemanget. Styrgruppen ansvar för den övergripande inriktningen samt för nomineringar och priser. Pristagarna tas fram genom att de arrangerade organisationerna tar fram 3 nomineringar vardera till respektive priskategori. Därefter processar juryn fram 3 nomineringar och 1 pristagare till respektive pris. Årets pärla är ett undantag där nomineringar och pristagare röstas fram på näringslivsgalans hemsida.

Det är viktigt att uppmärksamma de som skapar tillväxt.
Det handlar om strålkastarljus på lokala hjältar!

Senast uppdaterad 2014-11-07

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.