Energirådgivning

Rådgivningen är opartisk, kostnadsfri samt teknikneutral och riktar sig till målgrupperna allmänheten, små och medelstora företag samt organisationer/föreningar.

Hej, Jag heter Elisabeth Viktorsson och jobbar deltid med rådgivning. Älvsbyns Kommun är min uppdragsgivare men jag är anställd i bolaget Älvsbyns Fastigheter AB och mitt kontor är därför på Betonggatan 6. Välkommen att besöka mig eller ringa på tel. 0929-723 45.

© Marcel Köppe by servingmind.se

Elisabeth Viktorsson

Energi- och klimatrådgivningen syftar till att främja en effektiv och miljöanpassad användning av energi och minska energianvändningens klimatpåverkan samt bidra till att de av riksdagen antagna energi- och klimatpolitiska målen uppnås.

På den regionala nivån i Norrbotten finns ett Energikontor Norr placerat i Luleå en viktig del i den samlade organisationen omkring energi- och klimatrådgivningen. Energikontoren är 14 stycken till antalet och finns representerade från norr till söder.

Senast uppdaterad 2016-05-19 Innehållet på denna sida uppdaterades senast för mer än ett år sedan och kan innehålla felaktigheter. Du kan föreslå ändringar genom att klicka på knappen nedanför.

Väderprognos från:

yr.no, levererat av Meteorologisk institutt och NRK.

CHANGE LANGUAGE DISCLAIMER

You can use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Please select your preferred language in the list below. You can close this dialog box by clicking the ”x” in the upper right corner.